Home Algemeen Nagelstudio
OVER NAGELSTUDIO DIANA LUIJTEN
Diana Luijten is een nagelstudio in de omgeving van Roosendaal in Noord-Brabant. In 2005 is zij in Kruisland gestart met dit bedrijf en dit heeft al gezorgd voor vele tevreden mensen. Inmiddels is de nagelstudio verhuisd naar Wouw waar u nog altijd terecht kunt voor de bekende kwaliteit en service.

Zij onderscheidt zich van andere nagelstudio's door op de eerste plaats de zeer hoge kwaliteit van haar werk. Verschillende certificaten onderbouwen haar deskundigheid op haar vakgebied. Daarnaast is de persoonlijke benadering van elke klant een belangrijk pluspunt van deze salon. Er wordt echt de tijd genomen voor elke klant, zodat deze altijd met een tevreden gevoel naar huis gaat.

Diana is gespecialiseerd in het verzorgen en verfijnen van nagels. Hier heeft zij dan ook veel certificaten voor.
AANVULLENDE DIENSTEN
Naast de eerder genoemde specialiteiten, verkoopt Diana ook andere producten om uw nagels te verzorgen. U moet hierbij denken aan nagelriemolie en vijlen van de beste kwaliteit.

Daarnaast kunt u ook een behandeling bij Diana Luijten cadeau doen, met een leuke cadeaubon! Vraag hiernaar als u bij Diana bent, of neem contact met haar op.
 
 
Diana Luijten
Roosendaalsebaan 45
4724 SC Wouw
Mobiel 06-51038572
Home | Algemeen | Nagelstudio | Contact | Routebeschrijving
Copyright 2023 Nagelstudio Diana Luijten